Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

8,7 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
8,7
Komfort
8,6
Lokalizacja obiektu
9,2
Udogodnienia
8,5
Personel
8,2
Stosunek jakości do ceny
9,0
Opinie
    Jacek
    pl
    8,8
    8 stycznia 2018
    Apartament przestronny, dwupoziomowy. Wygodne cztery łóżka. Bardzo dobry stosunek jakość do ceny. Właściciele pomocni.
    Michał
    pl
    8,8
    8 stycznia 2018
    Bardzo udany wyjazd
    W sypialni mogłoby być podwójne łóżko lub 2 ale dające się ściśle połączyć bez drewnianych obramowań na środku.
    Doskonała lokalizacja (naprzeciwko piwiarnia U Fleku, 10 minut piechotą od Mostu Karola), duże, przestronne i dobrze wyposażone mieszkanie. Mili i pomocni pracownicy mówiący zarówno po angielsku jak i po polsku. W pobliżu sporo płatnych miejsc parkingowych (nie pod samym apartamentem ale w odległości 40 do 500 m). Stosunek ceny do jakości rewelacyjny. Przy kolejnym wyjeździe do Pragi raczej skorzystam ponownie.
    Wrocławianin
    pl
    8,3
    8 grudnia 2017
    Problem z nawiązaniem kontaktu z gospodarzem przed zameldowaniem. Na szczęście tylko początkowo.
    Uszkodzone drzwi toalety, uszkodzony wizjer w drzwiach wejściowych, bardzo słabe oświetlenie.
    Dobrze działające ogrzewanie. Dobrze przygotowane miejsca do spania.
    Damian Kapałka
    pl
    9,6
    18 listopada 2017
    Przestronny
    Marta
    pl
    10
    21 października 2017
    Super
    Bardzo dobra lokalizacja; czysto.
    pl
    8,8
    25 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Edyta
    pl
    10
    25 września 2017
    Bardzo miły pobyt, polecam.
    Super lokalizacja, komfortowo,polecam.
    Ada
    de
    9,2
    16 września 2017
    super wyprawa :)
    Sympatyczny kontakt, bardzo bezproblemowa obsługa, jedynie zabrakło mi informacji że zarezerwowany przez nas mieszkanie było 2 poziomowe.. Jako rodzina z małym dzieckiem musieliśmy kombinować z zastawianiem schodów :) Po za tym czystość, parking, wszelkie informacje super:)
    Dominika
    pl
    9,2
    5 września 2017
    Świetna lokalizacja, blisko najwięksZych atrakcji turystycznych. Pokoje duże i czyste. Wszystko zgodnie z opisem.
    Anna
    pl
    10
    3 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Anna
    pl
    10
    9 sierpnia 2017
    Ładny,funkcjonalny apartament.Świetna lokalizacja.
    Piotr Kowalczyk
    pl
    10
    3 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Teresa
    pl
    10
    27 lipca 2017
    Lokalizacja świetna apartament idealny polecam :)
    Michał
    pl
    6,2
    30 maja 2017
    dobra lokalizacja i jakość/ceny
    Parking ok 10 min marszu, mimo rezerwacji parkingowy początkowo mówił że nie ma wolnych miejsc (weekend majowy) a były + zatrzaskowy zamek w drzwiach wejściowych
    B. Dobra lokalizacja, przestronne mieszkanie, wystarczająco czysto, bezproblemowa obsługa
    Jarosław
    pl
    7,5
    27 maja 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Paweł
    pl
    7,9
    6 marca 2017
    Nie było ogrzewania w dwóch pokojach.
    Oprócz braku ogrzewania wszystko było super
    Anna
    pl
    8,3
    11 lutego 2017
    Super lokalizacja, samodzielne mieszkanie do naszej dyspozycji- super 👍🏼👍🏼👍🏼
    Kamila
    pl
    7,9
    15 listopada 2016
    Wszelkie małe niedogodności rekompensuje dobre położenie i duza przestrzen apartamentu
    zapach wilgoci w budynku, toster bardzo brudny, słaba toaleta i łazienka
    wygodne łózka, oddające świeżość białe ręczniki i czysciutka biała pościel
    Agata
    pl
    7,1
    14 października 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Bartosz
    pl
    9,6
    12 października 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii